onsdag den 17. maj 2017

Trump og Rusland: Hvad nu?

Her kommer en lille tidslinje.

   1.       Michael Flynn fyres af Obama grundet mistanke om korruption. Advarer senere Trump om faren ved at ansætte ham, Trump ansætter ham alligevel.
   2.       Mistanke om associationer med Rusland får Trump til at fyre Flynn.
   3.       Jeff Sessions bliver anklaget for at have løjet om kontakt med den russiske ambassadør, og recuser sig selv; træder til side for sagen for at undgå flere problemer.
   4.       FBI-direktør James Comey bekræfter at FBI er i gang med at efterforske mulig russisk indblanding i Trumps kampagne.
   5.       CNN rapporterer at Comey har spurgt kongressen om flere resurser til efterforskningen, men…
   6.       Trump fyrer Comey fra sit embede, og lader ham få det at vide gennem FOX News, i stedet for personligt at give ham besked. White House officielle grund, er at Trumpkabinettet var utilfreds med hvor’n Comey håndterede sagen om Hillary Clintons emails under valgkampen; den selvsamme handling Trump roste Comey for under valgkampen.
   7.       To dage senere siger Trump selv, at det ikke var årsagen, men var grundet Ruslandsefterforskningen.
   8.       Samtidig kommer det ud, at Trump havde privat samtale med den russiske ambassadør og udenrigsminister i Oval Office; amerikansk presse var forbudt adgang, og administrationen bliver sur over at den russiske presse har ”lækket” billeder af mødet.
   9.       Trump truer Comey om at holde mund, ellers vanker der, muligvis, lydoptagelser af deres møder; Nixon- og Watergateskandalesammenligningerne når et nyt højdepunkt, og The Estate of Nixon føler sig nødsaget til at distancere sig fra Trump så meget som muligt: ”Fun fact, Nixon never fired an FBI director investigating him”.
   10.   Flere senatorer (mest demokrater) ønsker en kommission til at vælge en upartisk ny leder af FBI, til at fortsætte Ruslandsefterforskningen.
   11.   Så skriver Washington Post, at Trump lækkede hemmelig intel fra et allieret land til russerne under disses møde i Oval Office.
   12.   Et Memo, angiveligt fra Comey, (nu skal vi lige slå tiden an) siger at Trump direkte spurgte Comey om at droppe Ruslandsefterforskningen.
   13.   Vladimir Putin tilbyder nu at offentliggøre en transskription af Trumps møde med russerne, for at bevise at der ikke er lækket nogle informationer. Det spørger så om russerne har aflyttet Oval Office, og da det er en transskription af mødet, i stedet for optagelser, kunne det virke som om at russerne har redigeret i det, så nu skal man være ekstra forsigtig.

Det er lige før man begynder at få ondt af manden, men når det nu er en menneskeversion af antikrist vi har at gøre med, så føler man ikke længere medfølelse med manden.

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal sige i den her situation. Jeg må vel bare lade denne filosof fra Twitter sige hvad vi alle tænker på:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar